Powered by

Samen maken we verschil

We gaan de spierziekte HMSN eronder krijgen. Maar daar is tijd en onderzoek voor nodig, gericht op de oorzaak en het ontwikkelen van een medicijn. In 2021 zijn we de Middellandse Zee overgeroeid en hebben we samen 125.000 euro opgehaald. Een fantastisch begin want met dit geld is het LUMC recent begonnen met onderzoek. Maar er is meer nodig, 450.000 euro om precies te zijn. Sponsor ons en draag bij aan het ontwikkelen van een medicijn. De kosten die we maken voor onze sportieve uitdagingen en events worden opgevangen door hoofdsponsor Carl Denig. Jouw donatie gaat direct naar het onderzoek.

Premium Sponsor deal
€ 1.000,-

Premium donateurs krijgen vanaf dit bedrag een goed zichtbare vermelding op de website van Muscles for Research, inclusief logo.

Sponsor nu

Gala Sponsor Deal
€ 6.000,-

Gala donateurs krijgen naast de goed zichtbare vermelding (inclusief logo) op de website van Muscles for Research een uitnodiging en tafel voor het Muscles For Research Gala in september 2022.

Sponsor nu

Kleiner bedrag,
doneren mag

 

Liever een kleiner bedrag doneren, dat is geen enkel probleem! Deze kun je direct doneren op onze unieke spieractie webpagina op de website van het Spierfonds. Bedankt!

Doneer nu

Sponsoren