Powered by

Samen maken we verschil

We gaan de spierziekte HMSN eronder krijgen. Maar daar is tijd en onderzoek voor nodig, gericht op de oorzaak en het ontwikkelen van een medicijn. 100% van de donaties komen hieraan ten goede. De kosten die we maken worden opgevangen door hoofdsponsor Carl Denig.

Premium Sponsor deal
€ 5.000,-

Premium donateurs krijgen vanaf dit bedrag een goed zichtbare vermelding op de website van Muscles for Research, inclusief logo. Daarnaast is het mogelijk om de support aan onze actie te vermelden op jullie eigen website met een link naar onze site (met de live tracker). Na afloop van de reis expeditie ontvangen jullie een unieke zee roeiclinic voor 3 personen!

Sponsor nu

Ultimate Sponsor deal
€ 10.000,-

Ultimate donateurs krijgen naast de goed zichtbare vermelding (inclusief logo) op de website van Muscles for Research, ook de vermelding van het logo in de campagne video. Daarnaast is het mogelijk om de support aan onze actie te vermelden op jullie eigen website met een link naar onze site (met de live tracker). Na afloop van de reis expeditie ontvangen jullie een unieke zee roeiclinic voor 6 personen!

Sponsor nu

Kleiner bedrag,
doneren mag

 

Liever een kleiner bedrag doneren, dat is geen enkel probleem! Deze kun je direct doneren op onze unieke spieractie webpagina op de website van het spierfonds. Bedankt!

Doneer nu

Sponsoren

Koop & steun

Bestel je nieuwe gear in de online shop van Carl Denig en ontvang 10% korting. Daarnaast doneert Carl Denig 10% van iedere aankoop aan Muscles for Research.

Als oudste buitensportwinkel van Nederland weet Carl Denig hoe belangrijk beweging is. Daarom steunt Carl Denig Muscles for Research met korting en donaties. De leden van de Mediterranean Rowing Expedition krijgen daarnaast advies en een passende uitrusting.

Shop nu