Skip to main content

In de roeisporen van
de Grieken en Romeinen.

Captain Peter en teamleden Ian, Robert en Luuk zijn zeker niet de eerste roeiers die de Middellandse Zee trotseren. Ze gaan terug in de tijd en zullen net als de reizigers uit de oudheid dagenlang, in de brandende zon en op pure spierkracht, de Middellandse Zee oversteken.

Team

Peter Arensman

Endurance sporten zijn al lang onderdeel van mijn leven. Ik heb veel gehiked, vijf marathons gelopen, ik ben roeiend de Noordzee overgestoken en ik heb de Mt. Everest beklommen. Maar als iets het waard is om je voor in te zetten, dan is dit het wel.

Ian van Haaren

Deze expeditie is een bijzonder avontuur. Het leven begint pas echt buiten je comfortzone. Ik vind het belangrijk dat er een grotere bekendheid komt van spierziektes en om een bijdrage te leveren aan onderzoek naar betere behandelmethoden.

Robert Diederik

Ik ga mee vanwege een gentlemen’s agreement. Peter zocht de beste zeeroeiers van Nederland voor deze expeditie en kwam bij mij uit. Ik heb hem de hand geschud: succes verzekerd.

Luuk Arensman

Ik ben avontuurlijk ingesteld dus om op zo’n jonge leeftijd deze tocht te maken is een once in a lifetime. Deze reis vraagt enorm veel van je lichaam. Maar omdat mijn broertje deze spierziekte heeft ben ik extra gemotiveerd om mee te doen.