70 dagen actie

Bestel je nieuwe gear online bij Carl Denig en ontvang 10% korting. Daarnaast doneert Carl Denig 10% van iedere aankoop aan het Prinses Beatrix Spierfonds.

 

Shop nu met 10% korting

Shop nu met 10% korting (Actiecode: CARLDENIG2021)

Muscles

Van Gibraltar naar Athene. 1 roeiboot. 4 man. 3000 kilometer.

Ontstaan vanuit de passie voor avontuur en de noodzaak van onderzoek. Mede eigenaar van Carl Denig Peter Arensman gaat de komende 70 dagen samen met zijn teamleden Ian, Robert en Luuk roeiend de strijd aan met de Middellandse Zee. Een legendarische reis van 3000 kilometer. Het doel: de eerste €150.000 inzamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds en onderzoek naar de erfelijke spierziekte HMSN.

Als oudste buitensportwinkel van Nederland weet Carl Denig hoe belangrijk beweging is. Daarom steunt Carl Denig Muscles for Research met korting en donaties.

Shop nu met 10% korting

Research

HMSN is één van de meest voorkomende erfelijke spierziektes, waar geen medicijnen voor zijn en waarvan de oorzaak onbekend is. De komende 70 dagen zetten we met Mediterranean Rowing Expedition onze spieren in voor onderzoek naar HMSN en willen we €150.000 inzamelen.

Lees meer

Onze helden

Peter Arensman
Mede eigenaar Carl Denig

Endurance sporten zijn al lang onderdeel van mijn leven. Ik heb veel gehiked, vijf marathons gelopen, ik ben roeiend de Noordzee overgestoken en ik heb de Mt. Everest beklommen. Maar als iets het waard is om je voor in te zetten, dan is dit het wel.

Ian van Haaren

Deze expeditie is een bijzonder avontuur. Het leven begint pas echt buiten je comfortzone. Ik vind het belangrijk dat er een grotere bekendheid komt van spierziektes en om een bijdrage te leveren aan onderzoek naar betere behandelmethoden.

Robert Diederik

Ik ga mee vanwege een gentlemen’s agreement. Peter zocht de beste zeeroeiers van Nederland voor deze expeditie en kwam bij mij uit. Ik heb hem de hand geschud: succes verzekerd.

Luuk Arensman

Ik ben avontuurlijk ingesteld dus om op zo’n jonge leeftijd deze tocht te maken is een once in a lifetime. Deze reis vraagt enorm veel van je lichaam. Maar omdat mijn broertje deze spierziekte heeft ben ik extra gemotiveerd om mee te doen.